mindre og mellemstore serier.

Murerarbejde
________________________________________
Vi klarer diverse former for murerarbejde.
Store som små opgaver.

• ALLE HÅNDVÆRKER OPGAVE OG ALLE HÅNDVÆRKSYDELSER
• FASTE SERVICE OG SAMARBEJDSAFTALER
• FORSIKRINGSSKADER
• SKADESERVICE OG VANDSKADER
RENOVERING OG NYBYGNING

Døre og vinduer

På vores maskine snedkeri fremstiller vi døre og vinduer i mindre og mellemstore serier. Også kopiopgaver af ældre døre og vinduer til byfornyelses projekter er en af vore stærke sider. Vi renoverer også vinduer og døre. Det samme gælder special inventar, skabe og skranker. Vores egne fremstillede produkter bliver fremstillet af deklareret træ. Vi pudser alt træ inden samling. Dette gør at vi altid kan stå inden for kvaliteten. Som underleverandør for kollegaer uden værksted fremstiller vi mangeartede produkter. Ligeledes fremstiller vi laminatplader i serieproduktion til supermarkeder. Tømrerarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder alle former for tømrerarbejde til private, erhverv og boligforeninger, til realistiske og konkurrencedygtige priser. Vi har over 25 års erfaring fra tømrerbranchen. Ønsker I et tilbud på eksempelvis efterisolering eller montering af vinduer og døre, så kontakt os! Vi udfører både hovedentrepriser og arbejder som underleverandør. Ønsker du et uforpligtende tilbud på tømrer, murer, så kontakt os. Vi er tilgængelige 24 timer i døgnet, men træffes bedst kl. 6-18.

Tømrer, murer
Vi har mere end 30 års erfaring med tømrer. Vi bygger vores værdier på gode håndværkertraditioner, faglig stolthed og et højt serviceniveau.
Alle fag under samme tag
Står du overfor et byggeprojekt, der involverer flere faggrupper, vil du med fordel kunne trække på os. Med de fleste fag under samme tag, opnår vi stor fleksibilitet og dermed en væsentlig konkurrencefordel, der kommer dig til gode.

Skriv et svar