værksted i Odense, men har som mål at være

Har du brug for en professionel tømrerpå Fyn-området. Så er vi klar til at give et uforpligtende tilbud. Grundfilosofien i vores tømrerfirma er at levere kvalites håndværk til den rigtige pris med højst mulig værdi for kunden.

Professionel & dygtig tømrermester

Vi har kontor og værksted i Odense, men har som mål at være det fortrukne valg af tømrer i hele Fyn. Du har opgaven, og vi har den individuelle løsning. Du kan forvente professionel rådgivning hos din tømrermester i Odense, og kræves det, kan vi udføre specialopgaver på vores snedkerværksted i Odense. Vi kører gerne til Odense, og hjælper dig med din opgave.

Kvalitet, service og grundighed kendetegner. Vi håndterer både store og små tømrer- og snedkeropgaver for privatpersoner og virksomheder i Odense. Uanset om det drejer sig om reparationer eller nybyg, står vi gerne for opgaven. Dit håndværker alle projekter og har særlig ekspertise inden for ældre bygninger.

Blandt de opgaver, vi udfører, kan nævnes:

Skal du have repareret taget eller vinduet, monteret nyt køkken, malet, hængt billeder op eller have udført komplet ombygning stå for opgaven. Vi håndterer en meget bred vifte af projekter for privatpersoner og har stor erfaring inden for alle områder. Derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning og udførelse uanset opgavens størrelse. Mangler du inspiration eller idéer, har vi altid flere forslag til, hvordan projektet kan håndteres. Alle opgaver udføres med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Det betyder, at du kan være sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger – hver gang.

Tilses en ekstra gang

Vi vægter både holdbarhed, funktionalitet og det æstetiske udtryk, og vi sørger altid for at tilse håndværket en ekstra gang, før vi afslutter en opgave. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Vi har stor erfaring inden for flere forskellige typer opgaver og har gennem tiden stået for små såvel som store projekter for erhvervskunder, der tæller alt fra banker til ejendoms- og forsikringsselskaber.

Blandt de opgaver, vi kan tilbyde, er blandt andet:

Gulve

Køkkener

Almindeligt tømrer- og snedkerarbejde
Malerarbejde
Ejendomsservice
Entrepriser
Ombygning
Tag

Skriv et svar